Шона Рей-доросла дівчина, яка виглядає так, ніби їй 8 років. Її дивна історія привернула увагу громадськості, і на каналі TLC відбулася прем'єра нового шоу під назвою «Я — Шона Рей».

22-річна жінка каже, що вона виявилася "замкнена в тілі 8-річної дитини". Коли Шоні було всього 6 місяців, у неї на голові утворилася дуже агресивна ракова пухлина. Після операції і двох-трьох років хіміотерапії Шона була визнана вилікувалася від раку. Однак пізніше лікарі виявили, що її гіпофіз був близький до сплячого стану, що знизило вироблення гормонів росту.

"Я приймала гормони росту, але, на жаль, лікар сказав мені, що я перестала рости. Мої кістки зрослися в 16 років. Так що я не усвідомлювала, що не стану нормальною, поки мені не виповнилося 16. Цей момент був майже як ніби світ звалився", - зізналася Шона.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз 22-річна Шона зростом 116 сантиметрів і вагою близько 23 кілограмів. Однак найбільше на світі Шона хоче трохи незалежності.

«Я хочу жити так, як живуть мої друзі і сестри, але мені потрібно, щоб моя мати, мій батько і весь інший світ усвідомили, що я доросла», — сказала Шона.

Глядачі відразу ж закохалися в Шону і її нове шоу через її гумору і веселого характеру. Тим не менш, одна річ, яка, здавалося, турбувала багатьох людей, - це її особисте життя.

"Моє романтичне життя-смокче. Думаю, я зустрічалася з приблизно сімома людьми. Відносини закінчилися саме тому, що він не хотів піти зі мною в ресторан або просто піти прогулятися зі мною. І мене це турбує", - пояснила Шона.

Під час епізоду дві сестри Шони вирішили допомогти їй, створивши для неї профіль онлайн-знайомств. Тим не менш, Шона зізналася, що є побоювання, пов'язані з типом чоловіків, яким вона буде цікава, через те, що вона виглядає як дитина.

"Коли справа доходить до людей, які хочуть зустрітися зі мною, може статися багато поганих ситуацій. Потяг до молодих людей, точніше до дітей, є проблемою. І були часи, коли мене це приваблювало, і це просто моторошно», — пояснила Шона.

Вітчим Шони також поділився побоюваннями з цього приводу.

"Проблема з онлайном в тому, що ви не знаєте, які їхні наміри. Я маю на увазі, чи дозволено їм бути в межах 500 ярдів від початкової школи? Я маю на увазі, це мене серйозно турбує», - скаржиться він.

Нагадаємо, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун вивалила свої принади: ледь помістилися на знімку. Принади моделі ледь помістилися на знімку

Як повідомляв портал " Знай.ua", колишня Узєлкова Марина Боржемська захотіла різноманітності в житті: "нудне і прісне". Марині Боржемській набридло все нудне і прісне

Також " Знай.ua" Анна Богдан пішла війною на Юлю "зайчика" після фальшивого весілля: "Говорила, що Міша сумний зі мною". Анна Богдан взялася за Юлю "зайчика" після її "весілля"