Відома російська актриса, яка отримала широку популярність завдяки серіалу "Універ", Анна Хiлькевич розповіла про те, що її чекає відразу після повернення з відпустки.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться особистими кадрами, а також знімками зі своїми близькими і друзями. Так як зараз сезон відпусток, то і контент у дівчини відповідний.

На новому фото вона разом з дітьми на яхті. Вони всією сім'єю проводять зараз час в Домініканській Республіці.

"З жахом уявляю, як по поверненню (правда, ще через 11 днів) я знову буду шукати нам няню-помічницю🙈 Та няня, що була у нас останні кілька місяців, за тиждень до нового року(найщільнішу і складну по зйомках) обдурила і поїхала до друзів, готуватися до свят️" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

При цьому, Анна Хiлькевич вже давно прийняла той факт, що допомога в особі няні - не їхня тема, і яка б вона класна не була, її діти все одно бігають хвостиком за батьками, і нікуди не хочуть їх відпускати. Та й вони самі не особливо хочуть ділити діток, але, через роботу іноді доводиться.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Анна, невже така складність ?знайомі і т. д. або не зовсім стандартні вимоги у вас ,може?точніше, багато їх ?";

"Найкращі няні це бабусі, тобто рідні ❤️";

"🙌 ми запрошуємо няню рідко, але влучно. Бувають авральні ситуації. Але і романтичні вечори з дружиною ніхто не відміняв! 😂😉";

"Можу стати вашою нянею на довгі роки".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що зірка "універу" Анна Хилькевич зізналася, навіщо регулярно лежить на цвяхах

Раніше повідомлялося, що еепослушная зірка "універу" Анна Хилькевич при дітях отримала по обличчю

Також, зірка "універу" Анна Хилькевич продемонструвала струнку фігуру в леопардових лосинах