У соціальній мережі показали зворушливу публікацію, на якій можна побачити, як Machine Gun Kelly зробив пропозицію Меган Фокс.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Ну просто відео цього року як же ми раді за Меган Фокс і Machine Gun Kelly», - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Багатотисячна аудиторія, яка побачила цей несподіваний пост, не приховала своїх здивувань. Жінки просто не змогли утримати своїх емоцій і радості за свою улюбленицю Меган Фокс і почали писати відгуки під відеороликом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Меган Фокс
Меган Фокс

"Чому немає камери з вертольота+звисає з дерева+на коліщатках, яка обертається по колу - вважаю, не допрацювали", "обожнюю, так рада за них", "на це можна дивитися вічно", "здавалося б, розлучення за плечима, діти, проте Меган змогла знову закохатися. Мабуть, є за що закохатися в цього хлопця. Вона вся світиться, видно що щаслива", "по початку здавався якимось диваком,але після інтерв'ю стало зрозуміло, чому вона його так любить. Він з нею такий ніжний а сама Меган красуня", "чому всі дівки рот руками прикривають коли їм пропозицію роблять? Я ось пиво відкривала коли мені пропозицію зробили", "як приємно дивитися на людей які так сильно люблять один одного, нуль заздрості а рада буд то ти виходиш", - написали відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що у мережі показали соковиту попу Меган Фокс.

Також портал "Znaj" писав, що коханий чоловік Меган Фокс викликав огиду у людей.