Відома співачка Віра Брежнєва похвалилася яскравими кадрами з відпочинку. Зірка поплавала над рифами і поділилася своїми емоціями.
Віра Брежнєва має багатомільйонну армію шанувальників, саме тому вона намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за нею стежить 12.4 мільйони людей.
Після новорічних свят Віра Брежнєва вирушила у відпустку на Мальдіви. Тут зірка із задоволенням радує своїх шанувальників різними фото або відео.

Фото зі сторінки Віри Брежнєвої
Фото зі сторінки Віри Брежнєвої

Цього разу Віра Брежнєва вирішила урізноманітнити свій відпочинок і вирушила на снорклінг. Співачка в масці для плавання вивчала підводний світ і насолоджувалася різноманітним морськими жителями. До того ж Брежнєвій пощастило побачити поблизу не тільки черепаху, а й зграю дельфінів.

Фото зі сторінки Віри Брежнєвої
Фото зі сторінки Віри Брежнєвої

"Синя рибка на снорклінгу 🤣 🙈 💙 нам дуже пощастило! Ми плавали з маскою і ластами над рифами, було відчуття, що ми в акваріумі. Тому що така кількість різноманітної риби я ще не бачила в природі. Ну і в кінці плавання повз нас пропливла черепаха)😎ми верещали від захвату прям під водою 🤣 🙈 а по поверненню нас чекала ще зграя дельфінів 🦈", — зазначила вона.

Нагадавши, Віра Брежнєва зізналася, чим для неї закінчився кастинг в "ВІА Гру": знімалася в "полуничці"?

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також Знай повідомляв, куди дивиться Меладзе? Віра Брежнєва в рожевому халатику прибилася до зграї "голодних" хлопчин - вони чекали зухвалу принцесу

Раніше Знай писав, Меладзе на всіх не вистачить, Віра Брежнєва знайшла як зустріти Новий Рік без чоловіка: "хочеться ревіти"