Кохання між сатириком Михайлом Задорновим і Оленою Бомбіною почалася ще в середині 80-х років. Михайло навіть деякий час приховував від сторонніх очей свою кохану. Однак з часом зробив Олені пропозицію, пізніше гуморист називав її своїм янголом-охоронцем.

Закохані узаконили стосунки в середині нульових. Перед одруженням Михайло Миколайович поставив коханій питання про те, хотіла б вона взяти його прізвище.

Михайло Задорнов, фото: Instagram
Михайло Задорнов, фото: Instagram

"Я сказала, що є Олена Задорнова-старша - це його мама. Є Олена Задорнова-молодша - це наша донька, а ось Оленою Задорновою-середньо. я точно не хотіла б бути!", - поділилася 57-річна вдова сатирика в програмі "Доля людини" на одному з телеканалів.

Артист пішов з життя в листопаді 2017-го через злоякісну пухлину мозку, яку йому діагностували роком раніше. Олена робила все можливе, щоб врятувати чоловіка.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Він розумів, що з ним відбувається щось серйозне, -згадала Бомбіна. - Справа в тому, що за півроку до цього Михайло познайомився з Дмитром Хворостовським (артист теж помер через рак мозку,-прим. ред.). Мені запам'яталося, як вони обговорювали, як необхідно піклуватися про здоров'я і яку музику повинна слухати... вода. Михайло вірив, що вода запам'ятовує інформацію. Першим захворів Діма. Михайло тоді сказав, що щось в цьому світі ламається і стає неправильним, тому що людина з такою душею хворіти не повинна. Потім захворів Міша. Ми дзвонили Дмитру в Лондон, щоб дізнатися про його лікування, тому що діагнози у них виявилися однаковими".

Михайло Задорнов, скріншот: Instagram
Михайло Задорнов, скріншот: Instagram

Олена Бомбіна не знає, що могло послужити причиною виникнення смертельної недуги у Задорнова — травма голови, отримана під час відпочинку на гірськолижному курорті, або ж якийсь інший фактор.

"Але Хворостовський не катався на лижах, Жанна Фріске - теж (співачка пішла з життя в 2015 році через рак мозку, -ред.). На жаль, це захворювання зараз не піддається аналізу", - підкреслила вдова артиста.

Раніше повідомляли, Максим Галкін зізнався, чия кров тече в його жилах - навіть Пугачова не знала: "Дружина-єврейка погубить...".

Як повідомляв Знай.uа, кремлівські пропагандисти обікрали покійного Задорнова: дружина зробила гучну заяву.

Знай.uа писав, "Я робот": дикі жарти Задорнова доходять з того світу.