Каньє Вест, також тепер відомий, як Йе, був названий підозрюваним у звіті про побиття, отриманому поліцією Лос-Анджелеса рано вранці в четвер після інциденту біля Soho Warehouse, клубу тільки для членів. Веста не заарештовували, підтвердило Variety.

Лос-Анджелеський канал Fox 11 вперше опублікував цю історію, заявивши, що 44-річний репер вдарив фаната, який просив автограф.

Посилаючись на джерела в правоохоронних органах, TMZ повідомив, що інцидент стався близько 3 години ночі і розслідується як проступок, за який передбачено максимальне тюремне ув'язнення строком на шість місяців.

Каньє Уест, фото з Instagram
Каньє Уест, фото з Instagram

Веб-сайт опублікував крадькома записане відео розгніваного Веста на вулиці, зняте "десь між вечером середи і ранком четверга", на якому можна почути, як Вест кричить: "Ти все це сказав чи ні? Ти все це сказав чи ні?... Ти не знаєш, що зі мною зараз відбувається!"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

TMZ також повідомив, що раніше ввечері Вест був на вечірці в нічному клубі Delilah's в Західному Голлівуді з актрисою Джулією Фокс, з якою він нещодавно почав зустрічатися. Пізніше він покинув клуб, а Фокс залишилася.

Ця новина з'явилася на наступний день після того, як організатори музичного фестивалю Coachella підтвердили, що Вест стане хедлайнером заходу в квітні 2022 року разом з Біллі Ейліш і Гаррі Стайлсом. Це буде перший повний сет Уеста на найбільшому музичному фестивалі Північної Америки з тих пір, як він виступив там хедлайнером в 2011 році.

Нагадаємо, що нова пасія Каньє Веста Джулія Фокс показала справжнє обличчя.

Раніше ми повідомляли, що Каньє Вест в намисті і піджаку Кім Кардашьян зовсім втратив голову.