Російський актор Петро Красилов отримав справжню популярність і народну любов після зйомок відразу в двох успішних телесеріалах - "Бідна Настя" (2001), де зіграв красеня Михайла Рєпніна і в серіалі "Не родись красивою" (2005) - Романа Малиновського. Однак, в останні роки актор не з'являється на великому екрані, а вважає за краще працювати в театрі.

Петро Красилов дав інтерв'ю Тетяні Устиновій у програмі "Мій герой" на каналі ТВ-Ц. Тут глядачі побачили актора зовсім іншим, не таким яким він був у популярних телесеріалах. Він відростив бороду і помітно набрав вагу.

Петро Красилов, скріншот
Петро Красилов, скріншот

Актор відразу ж зазначив, що кардинальні зміни в зовнішності і стали однією з причин відсутності ролей. Але, Красилов зізнався, що це його не лякає, адже нова зовнішність дозволить грати йому інші ролі в кіно або театрі.

Петро Красилов в серіалі "Не народися красивою"
Петро Красилов в серіалі "Не народися красивою"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Чи то у мене часу немає, чи то не хочуть мене знімати... Просто колись давним-давно, років п'ять тому, я був одним, зараз я інший. У мене інші габарити, інші форми. А пам'ятають мене струнким хлопчиком. Мене не лякає перехід з одного амплуа в інше, для мене це, як для актора, цікавіше. Але стереотипи є, і мене люблять таким, яким я був у серіалах "Бідна Настя" або "Не народися красивою", - зізнався Красилов.

Петро Красилов в серіалі "Бідна Настя"
Петро Красилов в серіалі "Бідна Настя"

Варто відзначити, що останні два роки виявилися не простими для актора. Навесні 2020 року він захворів коронавірусом. Петро поскаржився лікарям на погане самопочуття, а ті виявили у чоловіка двосторонню пневмонію. Лікування він продовжував вдома.

До того ж, влітку 2021 року в ЗМІ з'явилася інформація про розлучення Красилова з дружиною Іриною Шебеко. Жінка поїхала в США разом з їх спільною Сашею.

Нагадавши, як змінилася Валюха з серіалу "Свати" з часів молодості - за що її полюбив Іван Степанович. Як змінилася головна героїня серіалу "Свати", яка полюбилася глядачам найбільше

Також Знай писав, "целюліт, розтяжки і варикоз": вагітна модель Ешлі Грем без трусів показала гладко поголений "круасан". Важливо зауважити, що в Америці це вважається дуже красиво...

Раніше Знай повідомляв, важка доля Хюррем: за що кохану жінку султана ненавиділи не тільки в гаремі. Хюррем Султан люблять багато українських телеглядачок, завдяки серіалу "Величне століття", але в житті все було інакше