У соціальній мережі продемонстрували фотографію знаменитого американського актора, коханого Дженніфер Лопес Бена Аффлека. Зірку можна побачити в новому вигляді на обкладинці журналу.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Бен Аффлек на обкладинці Entertainment Weekly який же гарний чоловік!",- підписали публікацію в мережі.

Дуже багато людей приділили уваги даній публікації. Багато шанувальників почали порівнювати життя Бена Аффлека раніше і зараз, згадуючи, як він зраджував своїй дружині і пив алкоголь.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек

Важливо помітити, що в коментарях компліментів для відомо актора, м'яко кажучи, замало.

Бен Аффлек
Бен Аффлек

"благотворно Дженіфер (Лопес) на нього впливає", "йому 48 років, а виглядає на 60, свою красу пропив!", "Смішно з тих людей, які говорять як чудово Джен на нього вплинула немає, винен не чоловік, який зраджував дружині з їх же нянею у них вдома і бухав, що є сили, а винна жінка)) а ось велика Джей Ло так благородно на нього впливає в російських жінках нуль солідарності. Це вплив піару, а не Джей Ло", "тепер без дітей і насіннєвого побуту він "щаслива людина" адже до цього він був нещасливий і запив", "як багато Фш на обличчі", "більше на Маріо Касас в старості схожий занадто багато фотошопу", "М'ятий як папір, сумний", - написали відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост зі сторінки "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес приспустила свої штани і засвітила свою»принадність".

Також портал "Znaj" писав, що у мережі повідомили, що Дженніфер Лопес на підписана на Бена Аффлека в соціальних мережах.