Шанувальники Дженніфер Лопес повеселилися в тому факті, що вона знехтувала своїм відродженим партнером Беном Аффлеком в Instagram, не підписавшись на нього, незважаючи на те, що вона повернулася з голлівудським красунчиком.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Daily Star»

Шанувальники Дженніфер Лопес зрозуміли, що вона начебто нехтує своїм хлопцем у соціальних мережах, оскільки вони помічають, що вона не підписується на нього в Instagram.

Пара стала офіційною нещодавно після відродження своїх відносин, які спочатку зародилися на початку нульових.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

У ці дні пара набирає сили в своїх нових відносинах, але, схоже, вони ще не дійшли до соціальних мереж, оскільки актори не підписуються один на одного.

Голлівудські заголовки про пару тепер знову стали гарячою темою на цьому тижні, оскільки фанати зрозуміли, що вони не стежать один за одним.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес

Дивлячись на їхні облікові записи, Бен підписується на 94 облікові записи на своїй сторінці і не настільки активний, коли Дженніфер підписана на більш ніж 1000 людей і часто вражає шанувальників своїми завантаженнями.

фото Getty Images
Дженніфер Лопес та Бен Аффлек / фото Getty Images

У новому інтерв'ю AdWeek Бен сказав: "Все, що я можу вам сказати, це те, що я переконався в тому, яка різниця має репрезентація, тому що я бачив, знову і знову, знову і знову, як кольорові жінки підходили до Дженніфер і розповідали їй, що вона робить. Я в захваті від того, який вплив робить Дженніфер на світ".

Як раніше повідомляв портал "Znaj", Бен Аффлек розповів про свою алкоголізм.