Відома співачка Надія Мейхер (Грановська) поділилася вельми незвичайними, але спокусливими фото.
Надія Мейхер має багато шанувальників, саме тому зірка намагається часто тішити їх новими фото, відео або ж просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею стежить більше 360 тисяч осіб.

Фото зі сторінки Надії Мейхер
Фото зі сторінки Надії Мейхер

На цей раз співачка вирішила приміряти досить незвичайний образ. Надія Мейхер позувала в чорному топі, який підкреслював її груди. Фішкою її образу стали роги на голові. На одному з фото артистка спокусливо відвела погляд убік і поклала палець між своїх пухких губ.

Фото зі сторінки Надії Мейхер
Фото зі сторінки Надії Мейхер

Ці знімки Надія Мейхер вирішила доповнити дзвінкою фразою англійською мовою про Всесвіт, і як їйого пізнати.

" To visit the universe, it is enough to look deep into yourself... (щоб побувати у Всесвіті, досить заглянути вглиб себе...", - зазначила артистка.

Відданим фанатам співачки дуже сподобався її образ, до того ж деякі вже заспівали порівняти її з Малефісентою.

"Обожнюю!!!! Яка Ви класна у всіх проявах❤️", "Нереально👏❤️", "Малефисента🔥", "Супер🔥", "Малифесента", "Головне цілеспрямованість 🙌", "Мій ідеал жіночої краси 😍❤️🔥", Приголомшлива неймовірна ❤️", — зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадавши, Надія Мейхер "забула" про одяг, згадавши про дику любов: "Дерзайте, не пізно ніколи"

Також Знай повідомляв, Надія Мейхер з оголеною спиною спокусливо погладила свої сідниці:"Богиня любові". Українська знаменитість показала продати наряд по знижці

Раніше Знай писав, Надія Мейхер, ставши дияволицею, оголила плечі і зруйнувала кордони: "одночасно і вогненно, і ніжно"