Відома канадська співачка Авріл Лавін потішила фанатів новим відео в TikTok під свою нову пісню "Love It When You Hate Me". Це одна з пісень майбутнього альбому "Love Sux", реліз якого відбудеться 25 лютого.

Що цікаво, Авріл Лавін записала нову пісню спільно Blackbear, відомим за хітами "Do Re Mi ft. Gucci Mane", "IDFC"і" Hot Girl Bummer".

Авріл Лавін, скріншот
Авріл Лавін, скріншот

Для TikTok Авріл Лавін з помаранчевими пасмами у волоссі зняла досить запальне відео під нову пісню. Вона енергійно порухалася, повторюючи слова свого майбутнього хіта. Відео так сподобалося її фанатам, що зібрало за добу 2.8 мільйона переглядів.

"Наприкінці тижня викладу своє улюблене відео. Всі танцюють під" Love It When You Hate Me", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Авріл Лавін, скріншот
Авріл Лавін, скріншот

Варто відзначити, що Авріл Лавін одна з головних музичних ікон XXI століття. Її дебютний альбом "Let Go" 2002 року розійшовся 16-мільйонним тиражем, а багато хітів з нього залишаються популярними навіть зараз.

Авріл Лавін, скріншот
Авріл Лавін, скріншот

За свою кар'єру співачка удостоїлася восьми номінацій на "Греммі", дев'яти премій Juno, а також увійшла в Книгу рекордів Гіннесса як наймолодша артистка, яка коли‑небудь очолювала британський альбомний чарт.

@avrillavigne

I will be reposting my favorite video at the end of the week. Everyone do the “Love It When You Hate Me” dance ft. @blackbear! 🧡🖕🏻

♬ Love It When You Hate Me (feat. blackbear) - Avril Lavigne

Нагадавши, Авріл Лавін запаморочливо повернулася до фанатів, такого не очікував ніхто: в 36 виглядає на 18. Авріл Лавін підкорює TikTok