Просто зі столиці Європейського Союзу міста Брюссель прийшли дуже тривожні новини. Справа в тому, що в п'ятницю ввечері, 14 січня, неадекватний 23-річний хлопець навмисно зіштовхнув з перону жінку, і якраз в той момент, коли на станцію прибував склад метро.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих журналістів, а також кадрам, які опублікували в мережі YouTube.

Інцидент в метро Брюсселя, скріншот: YouTube
Інцидент в метро Брюсселя, скріншот: YouTube

За інформацією журналістів, жінку зіштовхнули на рейки на брюссельській станції метро Rogier, інцидент стався 14 січня приблизно 20:00 години. Машиніст поїзда, який прибував на станцію, застосував екстрене гальмування і встиг зупинитися, не нашкодивши жінці.

Інцидент в метро Брюсселя, скріншот: YouTube
Інцидент в метро Брюсселя, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також повідомляється, що зловмисник намагався втекти з місця події, але був затриманий – оскільки він був без захисної маски на обличчі, його швидко ідентифікували.

В даний час бельгійські правоохоронні органи проводять розслідування злочину. Брюссельська транспортна компанія MIVB підтвердила факт інциденту, момент якого було зафіксовано камерами безпеки.

Життя 55-річної жінки було врятовано завдяки швидкій реакції машиніста, а люди, що знаходилися на платформі, відразу прийшли постраждалій на допомогу.

Раніше повідомляли, у Києві ціни на проїзд у транспорті підскочать до 20 грн: у Кличка розкрили деталі.

Як повідомляв Знай.uа, дівчина з зайцем на голові влаштувала танці в метро під гітару старого - "Перебрала олів'єшки з оселедцем".

Знай.uа писав, паркур ще в моді? Котик-руфер потрапив у пастку ями метрополітену, просидівши цілий день На рейках-рятували всією станцією.