Відома українська співачка Злата Огнєвіч на початку 2022 року зважилася провести новорічно-різдвяні канікули поза Україною, як, в принципі, і багато інших зірок шоу-бізнесу.

Більшості захотілося трохи тепла, сонечка, моря і легкого одягу. Для цього "Холостячка" другого сезону вибрала в Африку, на Занзібар, Танзанія.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Вона вже виставила багато публікацій на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 460 тисяч осіб, в яких описала свої відчуття під час відпочинку в Африці.

"Я складаюся з манго🥭 і океану індійського, плечі обвітрені, а в душі — Акуна Матата. Запам'ятала слово красиве Malaíka, на суахілі означає "Ангел", тепер так представляюся всім на Занзібарі. Ще багато всього нового запам'ятала і відкрила нове в собі, для себе🗺", - пише Злата в публікації.

Вона поділилася кількома фотографіями в рожевому купальнику, зігнувшись на пляжі, під пальмами. На її тілі з'явилися татуювання, ймовірно, тимчасові.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

"Яка😍", "Це ж прекрасно що ангел, головне манго не переїсти", "Дуже красиві фотографії🔥", "Красива дівчинка🏝", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч розсекретила нове щастя, але їй не повірили, як і Ксенії Мішиної: "Скільки женихів ..а що з Дімою?"

Як повідомляв "Знай.ua", учасник "Холостячки" Роман Свечкоренко показав, яку романтичну вечерю готує коханій - Злата Огнєвіч кусає лікті

Знай.ua писав, знову закохана? Злата Огнєвіч під боком у колишнього Ані Лорак Мурата розцвіла з букетом троянд