Стюардеси "Міжнародних Авіаліній України" жартома показали, як вони готові віддячити ввічливих пасажирів. Відповідний ролик опублікували в "Тікток".

"Бажаю вдалого польоту!», - каже стюардеса пасажирам при зустрічі на борту літака.

Однак перший пасажир проходить повз без емоцій, а другий відвичає «і вам теж».

Відповідна реакція так обрадувала стюардес, що вони влаштували гульні в салоні. У ролику хлопці і дівчата розпивають шампанське, дурять і насолоджуються польотом.

Пізніше хлопець переодягається в стюарда, показує надувні рятувальні жилети і маски для пасажирів.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

@flyuia.com

Oh, no 😳 #flyuia #aviation

♬ Safe and Sound Capital Cities - Jake Krantz

"Фотошоп! Я теж завжди бажаю взаємно бортпровідникам, зі мною ніхто шампанське не пив", "Бліііін, Стюардеса нібито з реклами, офігенно», - захоплюються глядачі.

"Тільки при чому тут safe flight до того, що відбувалося далі? Тоді вже потрібно було говорити "enjoy your flight"", - відзначають особливо уважні глядачі.

Скрін, відео YouTube Стюардеса
Скрін, відео YouTube Стюардеса

"Гаразд, доведеться пояснювати. Жарт із серії "Приємного відпочинку!" - "спасибі, вам теж!». Після чого бортпровідник і пасажир разом "відпочивають"", - обясняють в коментарях.

«А можна стільки ж сил, що в тт, вкидати в службу вашої підтримки. Скасування рейсів, повернення за квитки по сто років і це ще не повний перелік", - знайшли можливість поскаржитися деякі.

Раніше повідомляли, у літаку з Єгипту до Харкова величезний Лисий пасажир курив і вередував:"викидати нах * й, на висоті...".

Як повідомляв Знай.uа, жінка просиділа 5 годин у вбиральні літака через позитивний тест: "у мене була істерика".

Додамо, що "Людина-павук" повернувся? На борту літака виявили стюарда, як дві краплі схожого на Тома Холланда.