З сусідньої Угорщини прийшли дуже тривожні новини. Справа в тому, що столітній будинок на відомій вулиці Ваці в столиці, в місті Будепешт раптово почав "розпадатися" - обрушилися перила. В результаті нещасного випадку загинула 53-річна мешканка будинку, яка зірвалася з третього поверху.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з місцевих видань.

Інцидент у Будапешті, фото: Blikk
Інцидент у Будапешті, фото: Blikk

Журналісти уточнили, що в цьому будинку проходила вечірка, а ось 28-річний орендар квартири розповів, що зустрів жінку в клубі і запросив до себе в гості. Жінка вийшла на балкон з іншим чоловіком і нібито сперлася на перила. Раптом вони тріснули і конструкція полетіла вниз.

Хлопець заявив, що намагався надати першу допомогу жінці, але врятувати її не вдалося. Він тримав її за руку, поки вона не померла. Після трагічної аварії заборонено користуватися яким-небудь балконом в цій будівлі. Про це поінформували мешканців будинку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Інцидент у Будапешті, фото: Blikk
Інцидент у Будапешті, фото: Blikk

Також варто нагадати нашим читачам, що 11 січня в місті Обнінськ (Російська Федерація) помер вісімнадцятирічний хлопець. Йдеться про Артема Волкова, який напередодні гуляв з друзями і зробив сальто у дворі будинку.

На жаль, хлопець не розрахував акробатичну вправу, і вдарився грудною кліткою об перила. Увечері біль у грудях посилився, тому мати Артема відвезла хлопця до клінічної лікарні № 8.

Раніше повідомляли, деталі смерті 61-річної українки в Італії після ревнощів чоловіка: Віагра, алкоголь і моторошний спокій пенсіонера.

Як повідомляв Знай.uа, українець загинув під час зимових розваг на сніговій гірці-поїздка на санках була фатальною: доньку встигли врятувати.

Знай.uа писав, Єгипет не останній? Найспекотніший куточок світу потонув у снігових заметах, такої аномалії не бачили багато років.