Арсен Мірзоян показав як відпочиває на пляжі. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. На Instagram-сторінку популярного співака підписано 49,5 тисячі осіб, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя. Іноді український співак спілкується з шанувальниками у форматі сторіз.

В середині першого місяця 2022 року український співак з сім'єю відправився в Єгипет, звідки публікує різні фотографії на тлі пляжу. 15 січня чоловік опублікував свій торс і обличчя на тлі Червоного моря.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фолловери почали активно коментувати даний пост. Більшість з них оцінили спортивну форму музиканта.

"Треба щось на голові зробити, тому що і очей хороших не видно🔥 🔥 🔥"; "гарненький 😍"; "Зістрижи"; "О, Боги ...",- повідомляють вони.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого Даніеля Салема і висунула вимогу Арсену Мірзояну: "Пори". Співачка Тоня Матвієнко надивилася на м'язистого телеведучого і актора Даніеля Салема і висунула несподівану вимогу своєму чоловікові Арсену Мірзояну

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко та Ольга Сумська затягли чоловіків колядувати високо в гори: "У нас таке не продають"

Як повідомляв Знай.uа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "спасибі, моя сніжинка"