Злочинці напали на Марину Коташенко-вдову Олександра Градського. Про це повідомляє портал kp.ru.

Зловмисники відняли сто мільйонів рублів, що становить 1,31 мільйона доларів. Напад стався в Наро-Фомінську. Правоохоронці припускають, що злочинці якийсь час стежили за жінкою, а потім ймовірно підлаштували ДТП.

Марина Коташенко врізалася в чужу машину, з неї вискочили троє людей з вогнепальною зброєю. Престукпники змусили жінку їхати додому - в елітне селище.

Постраждала дружина Олександра Градського була змушена відкрити будинок і віддати всі цінності.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Після злочинці змусили жінку довезти їх до Апрелівки. Сказали, що якщо Марина подзвонить в поліцію, вони повернуться і вб'ють її. Відійшовши від шоку, Жінка все-таки звернулася в правоохоронні органи", - заявило джерело в правоохоронних органах.

Раніше портал Znaj.ua повідомляв, що в Москві помер відомий радянський і російський співак, композитор Олександр Градський. Напередодні загибелі його госпіталізували з підозрою на інсульт.

Також Знай.ua писав шахраї вкрали в українців 75 тисяч гривень, представившись співробітниками ПриватБанку, Київстар та соціальними працівниками.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що шахраї скупили на всі гроші Українки музику в ITunes, ПриватБанк відмовився повертати списане: "У мене немає гаджета від Apple".