У понеділок, 17 січня свій день народження святкує відома українська співачка Оля Полякова. Дівчині виповнюється 38 років. Згадаймо кращі образи артистки, а також рідкісні факти про неї.

У світі шоу-бізнесу вона вже дуже довго, і свій зоряний шлях почала на початку нульових. До своєї популярності вона йшла довго, і ось, станом на сьогоднішній день є однією з найуспішніших артисток країни.

У Вінниці вона закінчила музичну школу, а в Києві закінчила Київський національний університет культури по класу естрадного вокалу.

Її перший кліп вийшов в далекому 2000 році, і пісня називалася "Так не буває". Вже тоді можна помітити її довге волосся білого кольору, але, ще без яскравих образів, який ми її звикли бачити зараз.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Відвертіше образи ставали з кожним роком, і вже в 2001 році вона здалася з еротичному комплекті нижньої білизни.

Популярність почала приходити на початку 2010-х, коли вийшли такі хіти як: "Russian Style" "#шльопанці" і "люлі". Там вже образ більш звичний для неї, у вигляді обтягуючих боді і кокошників.

Примітно, що багато хто стверджує, що Оля Полякова приховує свій вік, і насправді вона народилася не в 1984 році, а в 1979. Отже, їй має вже виповнитися 43, але, Оля Полякова продовжує стверджувати, що це брехня.

Співачка одружена з бізнесменом на ім'я Вадим, і у них двоє дітей - старша дочка Маша, якій цього року виповниться 17, а також Аліса, якій 11.

В українському шоу-бізнесі вона популярна не тільки своїми піснями, а й скандальними висловлюваннями, за які потім доводиться вибачатися. Ось, наприклад зі співачкою Тіною Кароль у них давно неприязнь, і Оля неодноразово намагалася над нею пожартувати

Нагадаємо, що у дочки Олі Полякової Маші з'явилися замашки Алли Пугачової

Раніше повідомлялося, що без Маші Єфросиніної, але з Дзідзьо: Оля Полякова "відбила" кума Олі Цибульської для вихідних українців

Також, Оля Полякова зібрала біля себе дочок і заговорила про Бога