Стало відомо про те, що жінка з Японії подала в суд на донора сперми за 3 мільйони доларів, коли дізналася, що той збрехав. Виявилося, що він сказав неправду про свій громадянський стан, освіту, а також етнічну приналежність.

30-річна мешканка Токіо зважилася з чоловіком на другу дитину, однак, була сильно стурбована тим, що у її чоловіка проблеми зі здоров'ям, і це могло передатися дитині. В результаті, вони зважилися використовувати донора сперми, якого знайшли в соціальних мережах.

Скрін, відео YouTube Пологовий будинок
Скрін, відео YouTube Пологовий будинок

20-річний японець стверджував, що він самотній, і закінчив один з кращих університетів країни. У червні 2019 року, після десятої спроби їй все ж вдалося завагітніти.

Через деякий час виявилося, що донор одружений, і ніколи не навчався в Кіотському університеті. Після пологів вони з чоловіком прийняли рішення відмовитися від дитини, і зараз за ним доглядають в дитячому центр Токіо.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Скрін, відео YouTube пологовий будинок
Скрін, відео YouTube пологовий будинок

Жінка звинуватила донора в тому, що він ввів її в оману неправдивою інформацією для того, щоб зайнятися з нею сексом. В даний час вона вимагає близько 2,8 мільйонів доларів в якості компенсації за емоційний стрес.

За Законами в Японії батьки можуть повне право ідентифікувати обох своїх біологічних батьків. Оскільки багато донорів вважають за краще залишатися анонімними, пошук потенційних донорів сперми в країні став складним.

Пологовий будинок, фото: скріншот з відео
Пологовий будинок, фото: скріншот з відео

Все більше пар звертаються в Інтернет, щоб знайти там донором, і в країні вже більше 10 тисяч дітей народилися в такий спосіб.

Нагадаємо, що незвичайна сім'я виховує трьох дітей на чотирьох: "відносини з дружиною, колишньою дружиною і дружиною моєї колишньої"

Раніше повідомлялося, що езростилася до материнства: 33-річна мама хоче народити 10-ту дитину самотньому чоловікові

Також, як оформити картку киянина для економного проїзду в транспорті: 12 гривень замість 20