Фінські кулінари багато років готують рецепт оселедця в гірчичному соусі. Про це повідомляє портал Школа Життя.

Особливість даного рецепта в оригінальному соусі, який дає допомагає рибі отримати незабутній смак.

Примітно, що для приготування цієї страви вам не буде потрібно екстравагантних інгредієнтів, і готується оселедець досить швидко.

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Показати ще

Інгредієнт

  • Малосольний оселедець - 2 шт.;
  • Соняшникова олія-5 ст. ложок;
  • Гірчиця готова -2 чайних ложки;
  • Гірчиця в зернах - 1 ложка столова;
  • Яйце – 1 штука;
  • Лимонний сік;
  • Цукор – 1 столова ложка;
  • Кріп-пара гілочок.

Алгоритм приготування

  1. Оселедець очищаємо від кісточок і шкірки, відрізаємо голову і хвіст, ріжемо на шматочки.
  2. Шматочки оселедця заливаємо рослинним маслом і в разі свіжої риби додаємо сіль.
  3. Для приготування гірчичного маринаду, слід змішувати цукор з яйцем, а також додати два види гірчиці – звичайну і в зернах.
  4. Шаткуємо кріп і вичавлюємо з лимона сік. З'єднуємо всі компоненти маринаду, перемішати до однорідності.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська хотіла вразити смачненьким перед святами, але змусила українців реготати: "Х*й його знає".