Фінські кулінари багато років готують рецепт оселедця в гірчичному соусі. Про це повідомляє портал Школа Життя.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОсобливість даного рецепта в оригінальному соусі, який дає допомагає рибі отримати незабутній смак.
Примітно, що для приготування цієї страви вам не буде потрібно екстравагантних інгредієнтів, і готується оселедець досить швидко.
Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще
Інгредієнт
- Малосольний оселедець - 2 шт.;
- Соняшникова олія-5 ст. ложок;
- Гірчиця готова -2 чайних ложки;
- Гірчиця в зернах - 1 ложка столова;
- Яйце – 1 штука;
- Лимонний сік;
- Цукор – 1 столова ложка;
- Кріп-пара гілочок.
Алгоритм приготування
- Оселедець очищаємо від кісточок і шкірки, відрізаємо голову і хвіст, ріжемо на шматочки.
- Шматочки оселедця заливаємо рослинним маслом і в разі свіжої риби додаємо сіль.
- Для приготування гірчичного маринаду, слід змішувати цукор з яйцем, а також додати два види гірчиці – звичайну і в зернах.
- Шаткуємо кріп і вичавлюємо з лимона сік. З'єднуємо всі компоненти маринаду, перемішати до однорідності.
Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська хотіла вразити смачненьким перед святами, але змусила українців реготати: "Х*й його знає".
Також Знай повідомляв, що суддя МастерШеф Ольга Мартиновська назвала головне завдання жінки: "Сім'я засуджувала, що я вибираю мрію"