Фінські кулінари багато років готують рецепт оселедця в гірчичному соусі. Про це повідомляє портал Школа Життя.

Особливість даного рецепта в оригінальному соусі, який дає допомагає рибі отримати незабутній смак.

Примітно, що для приготування цієї страви вам не буде потрібно екстравагантних інгредієнтів, і готується оселедець досить швидко.

Популярні новини зараз
Артилеристи прицільним ударом розбомбили базу російських загарбників — допомогли космічні розвідники Булітко з "Дизель шоу" і Бабкін гнівно відреагували на образливі слова лаврова про Україну: "Витратний матеріал у тебе в трусах" Зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал змінила місце роботи: "Збулась моя невеличка мрія" Мольфарка провела обряд на смерть кожного солдата рф, що ступив на землю України: "Предки заберуть їх"
Показати ще

Інгредієнт

  • Малосольний оселедець - 2 шт.;
  • Соняшникова олія-5 ст. ложок;
  • Гірчиця готова -2 чайних ложки;
  • Гірчиця в зернах - 1 ложка столова;
  • Яйце – 1 штука;
  • Лимонний сік;
  • Цукор – 1 столова ложка;
  • Кріп-пара гілочок.

Алгоритм приготування

  1. Оселедець очищаємо від кісточок і шкірки, відрізаємо голову і хвіст, ріжемо на шматочки.
  2. Шматочки оселедця заливаємо рослинним маслом і в разі свіжої риби додаємо сіль.
  3. Для приготування гірчичного маринаду, слід змішувати цукор з яйцем, а також додати два види гірчиці – звичайну і в зернах.
  4. Шаткуємо кріп і вичавлюємо з лимона сік. З'єднуємо всі компоненти маринаду, перемішати до однорідності.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська хотіла вразити смачненьким перед святами, але змусила українців реготати: "Х*й його знає".