У мережі TikTok утворився великий шум через те, що молода мама-блогерка опублікувала кадри, на яких її двомісячному синові проколюють вуха. Відео викликало велику кількість невдоволення серед користувачів мережі, а також купу негативних коментарів.

На відео дівчина з нікнеймом london.babygray тримає сина на руках, поки йому проколювали вуха. Помітно, що малюк навіть не може сам тримати голову.

Про це стало відомо завдяки публікаціям дівчини в мережі TikTok.

Проколювання вух малюкові, скріншот: TikTok
Проколювання вух малюкові, скріншот: TikTok

"Подивіться, як моїй дитині проколюють вуха", — підписала відео британка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Проколювання вух малюкові, скріншот: TikTok
Проколювання вух малюкові, скріншот: TikTok

Вона виглядає дуже напруженою в той момент, коли чує звук голки, що пронизує шкіру немовляти. Після того, як майстер з пірсингу надягає сережку, дитина починає голосно плакати. Але це триває всього кілька секунд. Потім мати повертає сина іншою стороною, щоб проколоти йому ліве вухо.

Під час наступного пірсингу малюк починає кричати ще голосніше, а фахівець з пірсингу зазначає, що "вдруге завжди гірше". Тіктокерша починає заспокоювати немовля, яке плаче: "Я так пишаюся. Ти так мило виглядаєш".

Проколювання вух малюкові, скріншот: TikTok
Проколювання вух малюкові, скріншот: TikTok

Дівчина заявила, що задоволена прикрасами на тілі дитини, проте користувачі TikTok атакували її. Відео стало вірусним - воно набрало сотні тисяч переглядів і безліч коментарів.

Сама мати втомилася відповідати кожному на коментарі і написала один, але дволі місткий.

"Вони кажуть, що це жорстоко, але мені начхати. Це моя дитина, і я маю право робити все, що захочу", — зазначила молода зірка соцмережі.

Раніше повідомляли, 33-річний шеф-кухар забив татуюваннями майже все тіло за 2 мільйони гривень: "Найболючіше в попі".

Як повідомляв Знай.uа, красуня покрила все тіло татуюваннями і заробила понад 300 тисяч доларів: "Мама плакала, коли дізналася".

Знай.uа писав, модель, яка осліпла через чорнила для очей, стверджує, що робити татуювання на обличчі - "круто".