Ольга Хохлова розповіла про своє ставлення щодо домагань. Про це повідомляє портал starhit.

56-актриса таких серіалів як "Каменська" і" Татусеві доньки", де зіграла Маму Вэніка розповіла про те, що красивим жінкам допомагає їх краса в акторській кар'єрі і навіть зазначила, що нормально ставиться до домагань.

"Чоловіки домагаються? Нехай, це прекрасно! Ми їх відшиваємо спокійно і все. Ніяких у мене немає претензій з цього приводу", - зазначила вона.

На думку Хохлової, у будь-якої артистки є можливість відмовити режисерам і продюсерам шляхом неучасті від ролей. Якщо ж жінка виконує забаганки чоловіка і мовчить, то, як вважає актриса, вона дає згоду на домагання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Взагалі вважаю, що американські актриси, які подають позови проти режисерів, дивні. Автоматично виникає питання " чому саме зараз?", минуло 25 років, а вони починають говорити про режисерів, у яких знялися", - повідомила Хохлова.

Раніше повідомлялося, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова засяяла поруч з двома красенями

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Як повідомляв Знай.uа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "Cпасибі, моя сніжинка"

Також ми писали, що Сергію Бабкіну натякнули, чому він даремно зрадив своїй Сніжані. На Старий Новий рік Сергій Бабкін вирішив поділитися сімейним фото. Його велика сім'я позувала сидячи за столом.