Помер відомий російський актор Анатолій Басін, який зіграв у популярному серіалі "Моя прекрасна няня".

Актора не стало в понеділок, 17 січня. На момент смерті йому було 72 роки. Поховають актора в рідному місті Іркутську, в Росії.

Анатолій Басін пішов з життя в Іркутську, де майже 30 років був провідним актором драматичного театру ім. Н.П. Охлопкова. Трагічну новину повідомили колеги артиста, але причини смерті та інші подробиці події в вирішили не висвітлювати.

Анатолій Басін
Анатолій Басін

"Анатолія Володимировича відрізняли безмежна відданість мистецтву і глядачам, невпинна праця, вміння захоплювати своїми ідеями і задумами однодумців. Світла пам'ять про цю дивовижну людину залишиться в серцях всіх, хто знав і любив його", — зазначив мер Іркутська Руслан Болотов.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Глядачам артист знайомий за такими популярними проектами, як "Моя прекрасна няня", "Солдати", "Кармеліта. Циганська пристрасть" та іншим не менш відомим.

Друзі та колеги вражені смертю Анатолія Володимировича. Церемонія прощання з артистом Росії відбудеться в Іркутську 19 січня.

Анатолій Басін
Анатолій Басін

Нагадаємо, померла зірка серіалу "Клон" - боролася з онкологією 30 років: "Нехай Бог прийме з величезною кількістю світла"

Як повідомляв Знай.uа, загибла в ДТП дружина українського футболіста в Instagram хвалилася люксовим Mercedes і дорогою їжею: "Бог вберіг інші сім'ї..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка серіалу "Кухня" Іван Рудаков помер у реанімації: пішов з життя через наслідки вірусу