Китайський блогер створив унікальний винахід: піаніно з вбудованим мангалом і можливістю їздити на ньому як на рикші. Відповідне відео він опублікував на відеохостингу YouTube.

Йдеться про блогера Шоугунгена (Handy Geng), який веде канал на сто шістдесят сім тисяч фоловерів. Хлопець показує, які дивовижні речі можна зробити з розвиненими навичками слюсарної майстерності та електроніки. Своє фортепіано-мангал на колесах він створив на прохання своїх власних глядачів, як зізнався на початку відео.

"Я прочитав коментарі, які порекомендували мені створити піаніно-мангал з барбекю. Я думаю це хороша ідея", - зазначив блогер.

Хлопець записав на відео кожен етап створення свого винаходу, а в кінці навіть показав його в робочому стані. Судячи з кадрів, піаніно відмінно налаштоване, може їздити по рівній поверхні і одночасно створювати тепло для смаження шашлику.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Мені важко уявити, як археологи викопали б цю штуку з-під землі через тисячі років і пояснили б це школярам...."; "Як людина, яка час від часу грає на фортепіано, досить багато працює з автомобілями і використовує будь-яку можливість, я ніколи не думав про поєднання цих трьох речей. Це абсолютно приголомшливо!",- зазначають вони.

Портал "Znaj.ua" повідомляв, у мережі розповіли, як шукали знамениту золоту пектораль.

Знай.иа писав, бот-психолог, ловець диму і знищувач вірусів-неймовірні винаходи студентів з Харкова, які підкорюють світ.