У мережі показали фотографії, на яких можна побачити "королеву" поп музики Мадонну. Зірка постала перед публікою на дуже дивних кадрах, які викликали чимало хейта і обговорень в Інтернеті.

Відповідний пост розмістили на сторінці "peopletalk" в Instagram.

"Здається, ми вже не можемо уявити Мадонну без її фірмових колготок в сітку і великих аксесуарів", - підписали публікацію в соціальній мережі.

Якщо звернути увагу на коментарі людей, які залишили свої думки під фотографіями легендарної зірки, то можна зрозуміти, що вона вже мало кому цікава. Багато людей вважають, що Мадонна стала зовсім іншою людиною. Крім цього, одна людина написала, якої думки про співачку люди, що живуть на заході.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Мадонна
Мадонна

"І вічно ноги розсунуті у бабки", "Ноги відмовили вже походу, то на милицях ходила, терь підлогу протирає Стара", "а ви знаєте, яка репутація у неї на заході? Мадонну мало хто сприймає всерйоз. Її вважають бабусею, у якої поїхав дах. А ви тут ідеалізуєте її. Може зупиніться ?) ", "І вічно десь валяється)))", "цей аккаунт поступово перетворюється в фансторінку Мадонни", "і без фейстюна", "і прифотошопленої голови", "приберіть її з мого життя", "це не мадонна яку ми знали", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" Instagram

Нагадаємо, що у соціальній мережі показали, як Мадонна розважається з Каньє Вестом.

Як раніше повідомляв портал "Znaj", 63-річна Мадонна показала, що у неї бд міні-сукнею.