Поп-ікона Мадонна вразила своїх шанувальників в соціальних мережах ще одним нестаріючим завантаженням, коли вона позує в Instagram для своїх 17,4 млн підписників.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Мадонна позувала для ще однієї спекотної фотографії в соціальних мережах, оскільки вона, здавалося, роздягалася топлес в дуже сміливому показі.

Поп-ікона завантажила спокусливий знімок у вівторок, коли вона пильно дивилася в об'єктив камери, демонструючи свої знамениті надуті губи.

63-річна співачка, здається, продовжує кидати виклик старінню, оскільки вона з'явилася з бездоганно виглядає шкірою, висвітливши своє декольте, перш ніж обрізати фотографію над грудьми.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Мадонна заплела волосся в коси, коли вона позувала для знімка, стоячи перед вішалкою з одягом, коли вона зводила своїх шанувальників з розуму.

Мадонна
Мадонна

Вона підписала красиву фотографію: "У шафі @he......».

Це сталося після того, як вона нещодавно насолоджувалася розкішним катанням на лижах зі своєю сім'єю, де вона продемонструвала прекрасні зимові образи.

Під час свого зимового відпочинку на чудових вершинах швейцарських Альп музикантка продемонструвала свій заслужений відпочинок.

Одягнувши чорно-червоний образ, Мадонна вбила свій наряд, влаштувавши бурю для своїх підписників в Instagram.

Мадонна
Мадонна

Вона створила супер відкритий і крихітний чорний корсет з дуже низьким вирізом. А потім поєднуйте образ з чорними шортами, прозорими чорними колготками, короткими черевиками з шипами і лакованої байкерської курткою.

Крім шкіряних прикрас із заклепками, зірка також одягла червоні аксесуари на застібці ременя, рукавички без пальців і капелюх з малюнком.

Нагадаємо, що Мадонна показала, що у неї під спідницею.