Для наших читачок, які стежать за своїм зовнішнім виглядом, з'явилися дуже цікаві новини. Фахівці однієї з пластичних клінік розповіли, як змінювали свою зовнішність такі знамениті красуні як Селена Гомес і Дженніфер Еністон. У цих двох дам все на одній ринопластиці не закінчилося.

Про це стало відомо завдяки публікаціям в акаунті TikTok однієї з клінік пластичної хірургії.

Селена Гомес, скріншот: YouTube
Селена Гомес, скріншот: YouTube

Відома американська співачка, колишня дівчина Джастіна Бібера Селена Гомес пережила операцію з пересадки нирки (через вовчанку), про це вона відкрито розповідала у себе в Instagram. І все ж це не єдина операція, яку зробила співачка.

Селена однозначно робила brow lift-підтяжку брів. Ця операція дозволяє зробити погляд хитрішим, так як піднімає хвостики брів, підтягується і весь лоб. Також точно була виконана ринопластика, на фото різних років видно, що кінчик носа став явно більш тонким і акуратним, трохи кирпатим вгору.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Ще змінилася і форма обличчя Селени-воно стало загостреним. Це дає нам привід говорити про операцію з видалення грудок Біша.

Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube
Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube

У лютому 2022 року Дженніфер Еністон виповнитися 53 роки. Але виглядає вона набагато молодше заявленого в паспорті віку. Не всі на обличчі Еністон від природи. Зі стовідсотковою ймовірністю можна сказати, що акторка робила собі ринопластику. Це сталося на зорі її кар'єри, коли Дженніфер почала зніматися в культовому серіалі "Друзі".

Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube
Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube

Деякі експерти стверджують, що Дженніфер робила невелике ін'єкційне збільшення губ і підтяжку обличчя. Однак складно підтвердити або спростувати цю інформацію. Окремої похвали заслуговує фігура акторки.

Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube
Дженніфер Еністон, скріншот: YouTube

На жаль, Дженніфер не розповідає докладно, чим саме займається, точно відомо, що акторка любить йогу. З хорошою генетикою, здоровим способом життя і заняттями йогою цілком можна виглядати так, як виглядає знаменитість в свої 52 рочки.

Раніше повідомляли, фітнес-блогер Кессі Хо показала, якими були ідеали жіночої краси, коли ще не придумали Instagram: від "пампушечок" з 50-х до тростинок 2022-го.

Як повідомляв Знай.uа, хотіли груди, як у Міли Кузнєцової або Анастасії Покрещук? А даремно. Хірург назвала улюблений розмір чоловіків.

Знай.uа писав, королева пластики Настя Похрещук захотіла стати Малефісентою, але українці не оцінили "нову" Анджеліну Джолі: "Чорноротик".