Париж Джексон не є одною з тих, хто слідує за натовпом, особливо коли мова йде про моду. Співачка, безумовно, відокремилася від своїх однолітків своїм останнім карколомним наряд.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Дочка покійного Майкла Джексона, Періс Джексон, викликала бурю емоцій у своїх підписників в Instagram.

23-річна Періс, яка регулярно документує своє життя в соціальних мережах, привела фанатів в сказ, коли вона одягла карколомне плаття на бурхливій вечірці.

Співачка і автор пісень підняли температура, коли вона оголила свої груди в сукні-сорочці великого розміру з вирізами.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Періс Джексон
Періс Джексон

Насолоджуючись вечірньою поїздкою на таксі, єдина дочка короля поп-музики спопеляла машину, позуючи перед камерою і демонструючи навмисне діряве плаття.

Не бажаючи ризикувати попередженням від офіційних осіб Instagram, коли справа доходить до наготи, Періс використовувала набір кумедних смайликів, щоб приховати свій сосок від очей.

Хоча ансамбль хітмейкера був трохи ризикованим, особливо тому, що Періс залишилася без бюстгальтера, все ж важко ігнорувати розкішну шовкову тканину сукні-халата на ґудзиках.

Модне вбрання Періс опівнічного кольору мерехтіло на тлі спалаху камери.

Сторіс Періс Джексон
Сторіс Періс Джексон

Відповідно до її богемного образу, зірка чарту одягла кілька браслетів з бісеру, золоту шпильку в носі і намисто з підвіскою, щоб завершити свій вечірній наряд.

Її світлі локони були укладені в розчесані хвилі, які спадали їй трохи вище плечей.

Що стосується макіяжу, вона вибрала драматичну підводку, бронзові контури щік, темні тіні для повік і тріпотіння туші.

Нагадаємо, що юна дочка Олі Полякової здивувала публіку зухвалим вбранням.