Один з головних красенів другого сезону романтичного шоу "Холостячка", Роман Свечкоренко не втрачав час даремно після того, як Злата Огнєвіч двічі не дала йому троянду і відправила додому - а все через те, що чоловік ніяк не міг вирішити питання з розлученням.

31 грудня 2021 року він показав всій Україні, що у нього з'явилася дівчина - 21-річна Валерія, яка періодично з'являється на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за життям Романа стежать понад 950 тисяч осіб.

Роман Свечкоренко, фото: Instagram
Роман Свечкоренко, фото: Instagram

Нещодавно в TikTok з'явилося кумедне відео за участю Романа, його дівчини, актора Богдана Шелудяка і Ксенія Манекен. Чоловік, з яким Свечкоренко нещодавно отримав травму, поставив досить відверте питання.

- Тривалість, це твоя сильна сторона в сексі?

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але відповів на питання не Роман, а його дівчина, яка в цей момент, поки він сидить за кермом, перебувала позаду.

"Так, бл*ть, іноді буває перебір", - заявляє Валерія.

Роман Свечкоренко, скріншот: TikTok
Роман Свечкоренко, скріншот: TikTok

Погодилася з цією думкою і Манекен, яка зазначила, що теж сильно тривалий статевий акт не любить. Бо всього хорошого має бути в міру.

"Ой як Манекен погано виглядає🥺", "Вона найкраща", "Вона красуня", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Холостячки" Роман Свечкоренко знайшов для своєї дівчини нову кличку: "А собаку можна називати ж*пою?"

Як повідомляв "Знай.ua", дівчина встала на коліно перед відкинутим Огнєвіч Максом Тарапатою: "Пропозиція руки і серця"

Знай.ua писав, учасник "Холостячки" Роман Свечкоренко показав, яку романтичну вечерю готує коханій - Злата Огнєвіч кусає лікті