74-річний Арнольд Шварценеггер потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в Лос-Анджелесі.

Він їхав вулицями сонячного міста на позашляховику "Юкон", але при повороті наліво врізався в Toyota, що їхала назустріч. Автомобіль усіма відомого актора наїхав на легковик, а за даними свідків, удар був дуже сильний, бо навіть подушки безпеки, що спрацювали в обох машинах, говорять про це. Про ДТП повідомляє видання TMZ.

Арнольд Шварценеггер, фото: Instagram
Арнольд Шварценеггер, фото: Instagram

За кермом Toyota перебувала жінку, яку згодом доставили в лікарню - у неї травма голови, але про ступінь тяжкості не йдеться. Крім того, актор, за попередніми даними, є винуватцем ДТП, бо повертав ліворуч, поки на світлі горів "червоний".

Арнольд хоче відвідати лікарню, щоб побути поруч з постраждалою, бо сильно стурбований її станом.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

ДТП з Арнольдом Шварценеггером, скріншот: Youtube
ДТП з Арнольдом Шварценеггером, скріншот: Youtube

Актор не отримав будь-яких серйозних поранень, тому залишився на місці події, яке знаходиться в милі від його будинку.

"Тепер ми знаємо, що він дійсно Т-800, покритий живою тканиною. Він йде без травм після такої аварії. Арнольд, ми, справжні фанати, давно знаємо, хто ти насправді", "Сподіваюся, він зробить все можливе, щоб допомогти жінці, що потрапила в аварію", - пишуть користувачі в Інтернеті.

Нагадаємо, вибух вантажівки з мотоциклом залишив жменьку попелу на місці села: загинуло 17 осіб, близько 500 будинків зруйновано

Як повідомляв "Знай.ua", 61-річний водій помер за кермом після порятунку пасажирів: "відчував" смерть і висадив до ДТП

Знай.ua писав, майже, як Alyona Alyona, але без прав на авто: водій влаштував скажений дрифт на BMW посеред міста