22 лютого Новий канал покаже прем'єру нового реаліті, в якому впевнені в собі королеви Instagram і стримані розумники об'єднаються в пари, щоб виграти мільйон і навчитися будувати відносини.

У реаліті "Пара на мільйон" глядач побачить не тільки нових героїв, але і вже знайомі обличчя. І ми не про ведучих проєкту Лесю Нікітюк та Романа Міщерякова. А про учасницю головного модельного реаліті країни "Супермодель по-українськи", 2 сезон Катерину Лисенко. У 2015 році вона рано покинула СМПУ через сімейні проблеми, але зараз впевнена, що в "Парі на мільйон" ніщо не завадить їй здобути перемогу.

"На "Пару на мільйон" я прийшла, щоб випробувати свої сили і максимально вийти із зони комфорту — в житті не виходить зробити це так, як на проєкті. А ще хотіла просто кайфонути! Зніматися в "Парі на мільйон" було простіше, тому що під час СМПУ у мене був дуже нелегкий період в житті. Тоді я прийшла на проєкт частково для того, щоб забути, що розлучаюсь, що відчуваю труднощі. Думала, пірну в інші обставини, і все буде добре, - сказала Катерина. — Але діти були поменші, мене постійно смикали, а також була присутня маса внутрішніх затискачів, які не давали рухатися вперед і розвиватися."

Мета Катерини на проєкті - не лише мільйон гривень, а й нові стосунки — дружні, а якщо пощастить, то й романтичні. Під час зйомок вдома на неї чекали мама і четверо дітей — після відходу з "Супермоделі по-українськи" дівчина встигла народити ще одну доньку!

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я прийшла в реаліті, щоб отримати від нього все - стати краще, завести нових друзів, виграти гроші, випробувати нові почуття, - додала учасниця. — Поки йшли зйомки "Пари на мільйон", спілкувалася з мамою і дітьми по телефону, але тільки не з молодшою донькою. З двох причин: почувши мене, вона б розплакалася, і якби я почула її, то ще більше переживала б. Намагалася перемикатися, щоб не нудьгувати, інакше розлука далася б набагато важче."