Італійського мафіозі змогли розшукати за допомогою Google-карт. Про це повідомляє портал BBC.

Йдеться про Джоаккіно Гаміно, якого засудили до довічного ув'язнення через вбивство і низку інших злочинах. Розшукуваний був внесений до списку найбільш розшукуваних гангстерів Італії.

Чоловіка заарештували в місті недалеко від Мадрида під назвою Галапагар, де він багато років жив під імененм Мануель - працював шеф-кухарем і володів продуктовим магазином.

Його знайшли тільки тому, що камери сервісу Google Street View зробили знімок двох чоловіків, що базікають біля магазину під назвою "El Huerto de Manu" ("Сад Ману") в Галапагарі.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Правоохоронці припустили, що чоловік на знімку може бути Гамміно, а згодом його особу підтвердили коли слідчі, натрапили на фотографію на сторінці ресторану під назвою L"a Cocina de Manu". Видав чоловіка характерний шрам нижче підборіддя.

Поліція Італії. Фото: OSCE
Поліція Італії. Фото: OSCE
Поліція Італії. Фото: OSCE

Чоловік входив до клану в місті Агрідженто, який в 1990-х роках був залучений в криваву ворожнечу з "Коза Ностра". Чоловіка двічі заарештовували в дев'яностих роках.

Нагадаємо, українським підліткам виплатять" ковідну тисячу " після вакцинації: Кабмін назвав умови. Володимир Зеленський поставив завдання перед українським урядом

Також портал Знай.uа повідомляв, що хлопчика змусили скупатися в крижаній ополонці при -26: дитина виривалася і плакала, але мама була невблаганною. Подія трапилася в місті Комсомольськ-на-Амурі в Хабаровському краї, за іншою інформацією-в селищі Юність.

Як повідомляв Знай.uа, чарівний спецназ, якому захоче "здатися" кожен: топ найкрасивіших жінок в армії з чоловічим характером і добрим серце