Ольга Мартиновська розповіла про випускний у своїй Академії. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Бренд-шеф, ресторатор і суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська любить ділитися різними кадрами і відео з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано практично 170 тисяч осіб. Також дівчина веде сторінку в Тікток з тридцятьма тисяч фоловерами, які лайкають і коментують кожен її пост.

Ольга Мартиновська, скріншот
Ольга Мартиновська, скріншот

Як відомо, Мартиновська має свою кулінарну академію. 23 січня дівчина опублікувала серію відеозаписів, на яких вона танцює з випускниками свого навчального закладу на Майдані Незалежності.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"ще раз збираюся з думками, щоб написати цей пост, але вдається важко. Вчора ми відсвяткували випускний і затрималися довго, тому що не хотіли один одного відпускати 🙌 🏻 і, мабуть, це найкраще почуття в світі. Відчуття єдності, любові і віри в майбутнє оточуючих. Ці 2 місяці стали для нас з особливими студентами. Ми стали інтернаціональною сім'єю, де вирує підтримка і натхнення. А ще у нас багато спільних тем і жартів, які ми розуміємо тільки ми!",- повідомила вона.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: 24 канал
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: 24 канал
Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський. Фото: 24 канал

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська хотіла вразити смачненьким перед святами, але змусила українців реготати: "Х * й його знає".