Сергій Безруков показав свій образ з виступу. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Всіма відомий російський актор Сергій Безруков часто радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,7 мільйона осіб. Його фоловери намагаються лайкати і коментувати кожен його пост.

Сергій Безруков, фото: Instagram
Сергій Безруков, фото: Instagram

Як відомо, останнім часом російський актор зосередився на ролях в театрі. 23 січня він опублікував фотографію з гримерки під час підготовки до "Казанові". Чоловік постав у костюмі головного героя п'єси і одягнув чорні окуляри, що зробило його схожим на Григорія Лепса.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Казанова. Ars VIVENDI " гастролі... Пенза! Саратов! Театр живий!✊ Спасибі, Пенза, за приголомшливий прийом, фурор! 👏 👏 👏 ✌ ️ Завтра Завтра Саратов! Зустрічайте Казанову!😘", - повідомив він.

Фолловери почали активно коментувати фотографію.

"Спасибі)))) 😍 🔥 ❤ ️ ви були чудові сьогодні 💪 любимо Вас))))) Пенза знову чекає в гості👻 🤩 👏"; "приїжджали сьогодні з Мордовії в Пензу на Казанову. Велике спасибі за прекрасний спектакль 👏. Враження на все життя! Здоровенькі були! Чудово!🔥 "; "Були на виставі сьогодні, отримали море позитивних емоцій!!! Сергій, ви молодець! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏", - повідомляють вони.

Нагадаємо, "Кінозірка" з кумедною дупою увірвалася в ліжко до Безрукова: хто спить з легендою" бригади " крім дружини.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.