У 77 років пішов з життя Латвійський і радянський актор Арніс Ліцітіс. Про це повідомив його друг і спортивний фотограф Зігізмундс Залмандіс.

Легендарний актор і зірка таких фільмів як "мушкетери Двадцять років потому"," В'язень замку Іф"," Фаворит " помер у Ризі.

" нас покинув видатний актор, милий і приємний чоловік і, нарешті, мій друг Арніс Ліцітіс. Важко що-небудь говорити. Він зараз на іншій сцені, зустрінеться з іншими кіноакторами, і буде грати ролі в іншому місці... Арні, на небесах все краще, ніж було тут. Всіх благ, "Аль Капоне", - повідомив Залмандіс у Фейсбук.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чоловік народився в 1946 році і був сином актора Альфреда Віденіекса і актриси оперети Хельги Ліціте. Його акторський дебют відбувся в далекому 1965-му році. За цей час він відіграв у понад сто двадцяти фільмах і серіалах.

Світанок кар'єри Лицитиса припав на вісімдесяті, так як його характерна Західна зовнішність підходила гостросюжетним фільмам і військовим стрічкам.

Після розвалу СРСР він знявся в таких сучасних проектах як" Марш Турецького-4"," Каменська-5"," Ранетки","Злодії в законі".

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що начальник впав з даху і загинув на місці, показуючи, як швидко збивати бурулькі. Глава будівельного підприємства в Нижньому Новогороді пред'явив претензії своїм співробітникам про те, що вони занадто повільно і мляво збивають лід з даху.

Також портал Знай.uа повідомляв, що хлопчика змусили скупатися в крижаній ополонці при -26: дитина виривалася і плакала, але мама була невблаганною. Подія трапилася в місті Комсомольськ-на-Амурі в Хабаровському краї, за іншою інформацією-в селищі Юність.

Крім цього, ми повідомляли, що удар стихії стер з лиця землі цілі міста, люди чекають порятунку під тоннами металобрухту: десятки загиблих і сотні без даху над головою.