У Росії погано припаркований автомобіль заблокував виїзд з двору автомобілю швидкої допомоги з шестирічною дитиною. Про це повідомляє телеграм-портал Shot.

Подія трапилася в місті Набережні Челни Республіки Татарстан. Автомобіль швидкої допомоги протягом години не міг виїхати з двору через те, що машина була припаркована криво.

При цьому власник транспортного засобу був на третьому поверсі і все відео. Він з незрозумілої причини навідріз відмовився перепарковувати транспорт.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Батько дитини навіть піднявся до водія і намагався попросити його переставити, але чоловік його не слухав.

"водій легковика навідріз відмовився прибирати автомобіль. Здати назад швидка не могла: через ожеледицю її зносило на інші машини. У підсумку довелося викликати другий екіпаж медиків",-повідомляє телеграм-портал Shot.

Фолловери різко розкритикували власника автомобіля.

"поки їх не торкнеться, не зрозуміють"; "особа, не спотворене інтелектом"; " Земля кругла ...", - повідомляють вони.

Швидка допомога, скріншот: YouTube
Швидка допомога, скріншот: YouTube

Нагадаємо, українським підліткам виплатять" ковідну тисячу " після вакцинації: Кабмін назвав умови. Володимир Зеленський поставив завдання перед українським урядом

Також портал Знай.uа повідомляв, що хлопчика змусили скупатися в крижаній ополонці при -26: дитина виривалася і плакала, але мама була невблаганною. Подія трапилася в місті Комсомольськ-на-Амурі в Хабаровському краї, за іншою інформацією-в селищі Юність.

Як повідомляв Знай.uа, чарівний спецназ, якому захоче "здатися" кожен: топ найкрасивіших жінок в армії з чоловічим характером і добрим серце