У Росії в морзі однієї з лікарень раптово почалося "повстання мерців". Відео неординарної події миттєво розлетілося по соцмережах і паблік.

"Як то кажуть,"і знову здрастуйте". Відео з камери одного з тверських моргів, де сьогодні раптом ожив труп. Поки не знаємо, що там відбувається, але будемо уважно стежити за розвитком подій», - пишуть під шокуючими кадрами в пабліку «Ньюсач/Двач».

На опублікованих кадрах видно зал моргу, де на металевих столах лежать мертві тіла, накриті плівкою.

Раптово одне з тіл починає рухатися, з-під плівки показується рука, яка зриває з обличчя покривало.

Людина під плівкою кілька хвилин приходить до тями, озирається по сторонах. Потім він незграбно і повільно встає. Видно, що кожен рух дається йому з великими труднощами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як відреагували на раптове «воскресіння» свого нібито мертвого пацієнта співробітники моргу, поки невідомо. Можливо, для них це не така вже й позаштатна ситуація.

"Одне бентежить. Зараз 9.30. Відео знято о 6.30. Виклали його о 8.30. Поки чухнули, що пацієнт ожив, поки дісталися до камер, поки завантажили відос, вирізали потрібний момент, ще година пройшла. Або відео виклав працівник моргу, або за годину це відео розлетілося і долетіло до пікабу. Ой чот я сумніваюся", - пишуть в коментарях недовірливі користувачі Мережі.

"Почалося", "Коли встав чітко по будильнику на роботу в понеділок", "Коли помер, але потім згадав, що не вимкнув праску", - додають інші.

Нагадаємо, ритуальники запустили акцію "Dead Morose": приймають листи для небіжчиків і відписують родичам з "того світу".

Як повідомляв Знай.uа, небіжчику вручили в руки лопату за несплату аліментів.

Також портал Знай.uа писав, що потрібно померти: ритуальне агентство відправляє українок у загробний світ.