Легендарна українська акторка Ольга Сумська поділилася новим знімком зі своєю чималою армією шанувальників. Цього разу її образ не менш яскравий, ніж роль звабливої Роксолани у відомому телесеріалі.

На своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за життям зірки стежить понад 700 тисяч осіб, вона досить часто ділиться своїми новими фото, відео та цікавими новинами з особистого та професійного життя.

«Серіал #алмаз. Роль - ДАМА…Загадкова і підступна…Режисер - @taraden. Вже скоро!», - анонсувала новий фільм зі своєю участю Сумська.

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

Скрін, Instagram Сумська
Скрін, Instagram Сумська

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На знімках Ольга сидить на задньому сидінні автомобіля, вбравшись у чорне – на ній чорний капелюх із широкими полами, чорне плаття з довгими рукавами та такого ж кольору довгі атласні рукавички.

Макіяж зірки витриманий у нюдових тонах, а очі загадково примружені.

«Багіня Пантера», «Образ - просто шикарний! Елегантно, завжди говорю: богиня! Капелюшки дуже вам йдуть! Дуже мило!», «Чарівна ти завжди, Оленько!», «Ви дуже гарна ! Який витончений образ! Ви неперевершена», - захоплюються коментатори під публікацією.

Нагадаємо, Ольга Сумська розповіла, як оздоровитися на Водохреще: "Не пірнаю, але..."

Також Знай писав, 55-річна Ольга Сумська отримала одразу дві палки вночі: "Нам сюди, доця". Ольга Сумська з чоловіком і дочкою опинилася в Буковелі, щоб покататися на лижах і відпочити в Різдво

Раніше Знай повідомляв, Ольга Сумська показала, що твориться з Віталієм Борисюком поряд з нею - гарчить і дряпається: "Грайлива киця"