У соціальній мережі розмістили цікаву новину про молоду 25-річну модель Белла Хадід. Стало відомо, що вона зізналася про свою алкогольну залежність, що багато чого пояснило.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Напередодні модель зробила визнання. В останньому інтерв'ю InStyle 25-річна Белла розповіла, що їй довелося відмовитися від алкоголю подробиці — за посиланням в описі #беллахадід@, - підписали публікацію в соціальній мережі.

Численна публіка, яка спостерігає за всіма новинами знаменитостей, не змогла пропустити повз вуха таку несподівану новину.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Белла Хадід // www.instagram.com/bellahadid/
Белла Хадід // www.instagram.com/bellahadid/

Потрібно помітити, що багато фанатів молодої моделі помічали, що вона постійно в депресивному стані. Однак тепер все стало на свої місця. Люди не пройшли повз і почали писати відгуки під постом.

Скрін, Instagram Белла Хадід
Скрін, Instagram Белла Хадід

"Так ось причина її плачу на камеру і депресій, виявляється алкоголь всьому виною", "перший крок до одужання зроблений. Визнати себе залежним. Далі потрібна допомога в цьому", "залежній людині дуже важко чесно зізнатися в такому. Тепер нехай лікувється і одужує", "щиро не розумію чого людям не вистачає", "ниє і ниє вона", "як її ковбасить. То у неї депресія. То алкоголь. А чому? А тому що мізки не завантажені інтелектом", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Белла Хадід здивувала мережу своєю худорбою.

Також портал "Znaj" писав, що Белла Хадід розповіла про домагання.