Віктор Павлік показав фотознімки з сімейного архіву, на яких постав в обіймах своєї "хрещениці" у весільній сукні

Те, як чудово виглядає учасниця "Голоси Країни", Олена Чукаленко, яка змусила привернути до себе увагу всіх суддів цього музичного шоу, які у відповідь відразу розгорнули крісла в її бік, можна розглянути на фото, опублікованому Віктором Павликом у своєму офіційному Instagram-акаунті, в розділі "Історія".

Олена Чукаленко. Фото: скріншот Youtube-відео
Олена Чукаленко. Фото: скріншот Youtube-відео

Варто відзначити-24 - річна мешканка столиці України, запам'яталася глядачам тим, що відмінно виконала на "закритому прослуховуванні" композицію від Тіни Кароль і Юлії Саніної - "Вільну", і саме в цей зворушливий момент, всі наставники й повернулися заради чудового видовища. Але, подібний талант абсолютно недивний - дівчина давно відома як вокалістка, патронаж над якою і взяв Віктор Павлік.

Публікація Віктора Павлика. Фото: скріншот .instagram.com/viktorpavlik
Публікація Віктора Павлика. Фото: скріншот .instagram.com/viktorpavlik

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Не втрималася від похвал і Оля Полякова, нагадавши, що в Олени Чукаленко, крім таланту до співу, є ще й "зіркові родичі", вроджені здібності до магії та величезний потенціал для самостійно кар'єри на українській сцені. Сама ж Олена Чукаленко не забула скористатися свої даруванням, пообіцявши на "Голосі країни" якийсь прорив у творчому житті Олі Полякової, після того, як там все ж випустить в ефір нову, можливо, що і нестандартну пісню.

Публікація Олі Полякової. Фото: скріншот instagram.com/polyakovamusic
Публікація Олі Полякової. Фото: скріншот instagram.com/polyakovamusic

До слова, до цього на "Знай" писали про те, як можна істотно скоротити витрати на оплату квитанцій за постачання електроенергією.

Також раніше ми інформували про те, що, які області нашої країни потрапили в "червону" зону епідемічної небезпеки, починаючи з 24-го січня.

А до цього наш портал повідомляли про те, яке чимале релігійне свято випало на цей понеділок, 24-е січня.