У соціальній мережі оприлюднили інформацію, яка стосується легендарної Брітні Спірс. Стало відомо, що її батько постане перед судом за те, що він стежив за своєю дочкою і витрачав її гроші.

Відповідний пост розмістили на сторінці «peoplatalk» в Instagram.

"За 13 років опікунства Джеймі Спірс витратив понад $36 млн зі статків своєї дочки, І тепер йому доведеться відповісти за це. Американський суд став на бік Брітні і звинуватив її батька в розтраті її грошей і стеженні за нею. Подробиці - за посиланням в описі #брітніспірс", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна аудиторія, яка спостерігає за особистим життям і творчим шляхом своєї улюблениці, не приховала свого подиву від таких новин. Мільйони фанатів Брітні Спірс по всьому світу дуже переживають за її долю.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Брітні Спірс
Брітні Спірс

Важливо відзначити, що багато людей досі не можуть зрозуміти, як рідний батько готовий йти на такі брудні вчинки. Шанувальники Брітні не стали мовчати і почали вимовлятися в коментарях.

Брітні Спірс
Брітні Спірс

"Там по ходу вся сімейка в змові проти Брітні і витрачали її гроші всі, тому їм всім було вигідно тримати її під замком, як неосудну. Бідна дівчинка, сподіваюся вона вжарить їм по повній програмі!", "Алілуя! Добро перемагає зло", "вона говорила ж, що засудить всю свою сімейку", "куди він стільки витратив", "це точно її рідний батько ?!", "Жахливий вчинок батька! Мені так її шкода було! Рада що вона від нього вільна!", "Цікаво-на що витратив, якщо їй видавалося на руки мізерна кількість доларів і не дозволялося навіть в перукарню сходити і одяг купити?", - написали відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram
Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що новий образ Брітні Спірс здивував її шанувальників.