Про те, що померла Людмила Янукович, дружина колишнього президента України Віктора Януковича, 24 січня повідомили низка ЗМІ. Зокрема, про це стало відомо сьогодні зі слів блогера і політтехнолога Володимира Петрова. Однак, вже згодом інформацію було спростовано.

Саме Володимир Петров першим заявив про смерть дружини побіжного глави Української держави Віктора Януковича, який ще кілька років тому втратив одного з синів.

Цю інформацію підтвердили і інші джерела.

"Кажуть, не стало Людмили Янукович. Не знаю точно, чи правда це, але якщо так, то особисто мені її шкода. Проста українська жінка, донеччанка, мати і дружина. "Батя, я намагаюся" - ось в цьому вся вона. Нехитра і беззлобная. Поховала зовсім ще молодого і сильно улюбленого сина. Нещасна і змучена. Відкинута і віддана своїм невірним чоловіком і стала на рівному місці ворогом для своєї ж країни по його дурості і безглуздості. Нехай знайде там такий довгоочікуваний спокій", - пише блогер Катерина Золотарьова.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Додамо, що Людмила Янукович відзначилася неоднозначними заявами про людей на Майдані та під час Революції Гідності.

Вона постійно перебувала в тіні свого чоловіка, якого всіляко підтримувала. Разом з тим, після втечі Януковича з Межигір'я, стало відомо, що в резиденції він довгий час проживав з молодою коханкою.

Згодом інформацію про смерть Людмили Янукович спростував Юрій Кірасир – прессекретар А.В. Януковича:

"Інформація про смерть Людмили Янукович – брехня. Інформація, що поширюється окремими безвідповідальними персонами, про смерть Людмили Олександрівни Янукович не більше ніж найчорніший піар. Про сім'ю Януковичів якої брехні лише не писали. Але подібне переходить усі людські межі. У свою чергу бажаємо Людмилі Олександрівні та всім міцного здоров'я.", - заявив він. Юрій Кірасир

Заява Юрія Кирасира, скріншот з соцмережі
Заява Юрія Кирасира, скріншот з соцмережі