Список претендентів, які могли б поїхати на "Євробачення-2022" від нашої країни, скоротився на 19 виконавців

Те, що на національний відбір в Україні можуть розраховувати тільки 8 осіб, свідчить інсайдерська інформація, опублікована в тематичному Instagram-співтоваристві "muzvar.ua".

Roxolana, фото: Instagram
Roxolana, фото: Instagram

Відзначимо, що через невгамовну пандемію коронавірусної інфекції по всьому світу, національний відбір не проводили кілька років, з 2020-го року. Цілком можливо-українські виконавці скопили достатньо як енергії, так і ліричного матеріалу. Але у фінал потрапить тільки один з 8 нижчевказаних претендентів нового етапу в розвитку своєї кар'єри, і це хтось із тих, хто може знову перемогти на наступному конкурсі "Євробачення-2022":

  • Alina Pash;
  • Cloudless;
  • Kalush Orchestra;
  • LAUD;
  • Michael Soul;
  • Our Atlantic;
  • ROXOLANA;
  • WELLBOY.

Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram
Маша Єфросиніна, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також, фінальний національний відбір на Євробачення-2022", повинен пройти у вигляді відкритого телевізійного концерту, вже в найближчий місяць, 12-го лютого, о 7 годині вечора, в трансляції "UA:Першого", а проведе цей своєрідний конкурс заслужена пара "євроветеранів" - Марія Єфросиніна і Тимур Мірошниченко. Той виконавець, який заслужено вийде у фінал нацвідбору і зможе поконкурувати з артистами з 41-ї країни світу, і, природно, можна вже зараз побажати перемоги самому гідному.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, як можна істотно скоротити витрати на оплату квитанцій за постачання електроенергією.

Також раніше ми інформували про те, що, які області нашої країни потрапили в "червону" зону епідемічної небезпеки, починаючи з 24-го січня.

А до цього наш портал повідомляли про те, яке чимале релігійне свято випало на цей понеділок, 24-е січня.