Вікторія Бекхем зворушила шанувальників архівними кадрами з колегою по групі. Все на честь її 46-го дня народження, який співачка відсвяткувала днями.

Вікторія Бекхем рідко згадує про своє музичне минуле, а старі кадри і зовсім практично не можна знайти в мережі. Цього разу вона вирішила зробити виняток, і привітала Емму Бантон з днем народження.

Екс-солістка популярного колись гурту 21 січня відсвяткувала свій 46-й день народження, і Вікторія вирішила зробити окремий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка ділиться кадрами з різних зйомок, а також показує просто своє життя.

У новому ролику можна побачити цілий відеоряд пам'ятних знімків з часів, коли вони були одним цілим в колективі Spice Girls. Якість кадрів залишає бажати кращого, однак, від цього вони стають більш атмосферними.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Практично на всіх кадрах вони сміються і обіймаються, весело проводячи час. В якості музичного фону для відео зірка вибрала пісню Say You'll Be There, яку вони раніше разом виконували на сцені разом з іменинницею.

Бекхеми, фото: Instagram
Бекхеми, фото: Instagram

"З Днем Народження, Емма Бантон. Стільки чудових спогадів разом", - підписана публікація в соціальній мережі Instagram. Також, жінка зазначила, що тепло ставиться до своєї колеги навіть через стільки часу після розпаду колективу.

Вікторія Бекхем - чудовий приклад того, як молодить правильно підібрана зачіска, фото:pinterest
Вікторія Бекхем - чудовий приклад того, як молодить правильно підібрана зачіска, фото:pinterest

Нагадаємо, що засвітила свою "духовку": Вікторія Бекхем у зухвалому вбранні показала, що не носить нижню білизну

Раніше повідомлялося, що Девід Бекхем ні крапельки не соромиться публічно радувати дружину Вікторію

Також, Девід Бекхем зізнався, що користується косметикою дружини.