Відома українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно живе в Європі разом з сім'єю, любить радувати шанувальників всілякими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 13 мільйонів чоловік.

Популярність Світлани Лободи розпростерлася на багато країн світу, жителі яких захоплюються творчістю співачки і чекають кожен її концерт з особливим трепетом. За певних обставин, артистка довгий час не з'являлася на українській сцені, але після 4 років так званого "мовчання", Лобода заспівала рідною мовою і сполошила всіх земляків своїм поверненням.

Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial
Світлана Лобода, instagram.com/lobodaofficial

Світлана Лобода розмістила розкішні фотографії з райського куточка, в якому напевно захотіли б опинитися багато її фанати. Хоч геолокацію вона не вказала, але це напевно де-небудь біля океану, адже знімок зроблений немов для нового рекламного ролика "Баунті". У кадрі співачка примостилася за дерев'яним столиком серед високих пальм, тримаючи в руках журнал.

"Суворі будні 🐬", - написала артистка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нова публікація співачки зібрала чимало позитивних реакцій і захоплених коментарів. Звичайно, деякі шанувальники відчули явний сарказм в її словах, але оцінили його тонкість.

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/
Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/
Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Нагадаємо, Світлана Лобода назвала три правила краси і успіху в особистому житті: як стати королевою і притягувати погляди

Як повідомляв Знай.uа, топ найвідвертіших образів Ані Седокової, яким позаздрить навіть Світлана Лобода: "Мої помідори"

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода похвалилася підрослими дочками - красуні, обидві в маму: "На підборах вже, нічого собі!"