Світлана Лобода дуже любить те, чим займається - це дає їй безмежні можливості і позбавляє від поганих думок щодо того, що діти можуть бути нещасливі поруч з такою мамою.

Відома українська виконавиця часто викладає різні фотографії і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 12,7 мільйонів чоловік.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

У Світлани дві дочки - 10-річна Євангеліна Левандовська і 3-річна Тільда. Артистка не забуває про маляток, завжди займається їх вихованням, знаходиться біля них дуже багато часу поза робочим графіком, турів і постійних перельотів. І в медіа-просторі не забуває їх показувати, як це було зовсім недавно. А в п'ятницю, 7 січня, вона разом з Євангеліною вирішила привітати всіх з Різдвом Христовим, опинившись в білосніжних нарядах на тлі високої будівлі.

"З Різдвом, дорогі мої😇 всіх благ Вам і Божої благодаті🙏", - пише Лобода в публікації.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Світлана Лобода, фото з Instagram
Світлана Лобода, фото з Instagram

"З Різдвом улюблені!💙", "Красива донечка❤️", "Щасливого Різдва! Будьте щасливі✨", "Щастя, радості, удачі у всьому і всього самого світлого, доброго і найкращого", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала, як справляється з роллю матері-одиначки: "Не вистачає чоловічого плеча"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Лобода похвалилася підрослими дочками-красуні, обидві в маму: "На підборах вже, нічого собі!"

Знай.ua писав, Світлану Лободу нахабно відшив вусатий мачо в майці: "Вперше таке"