Ектор Хіменес-Браво показав себе з голим торсом в компанії домашнього улюбленця. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження, шоумен і незмінний суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто радує шанувальників в Instagram апетитними рецептами і знімками з особистого життя. На його офіційній сторінці є армія з одного мільйона передплатника, які намагаються лайкати і коментувати його пост.

24 січня шеф-кухар опублікував фотографію з голим торсом в ліжку. На ногах у Хіменеса-Браво лежить його домашній улюбленець-собака породи бельгійський гріффон.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Повне перезавантаження відбулося! 😇 Вчора зйомка фіналу МастерШеф Битва сезонів, а сьогодні день зарядки батарейки🔋 Хороший фільм, смачна їжа і компанія найближчих 😍 — для мене це моменти щастя важливіше яких немає нічого. А що для вас справжній відпочинок? Як відновлюєте сили після важкої роботи? 😰", - повідомив він.

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво назвав три найпоширеніші помилки рестораторів: "Бізнес непомітно стане збитковим"

Раніше портал Знай.uа називав рецепт від співачки М'яти панкейків з карамелізованими мандаринами. Юлія Загорська, більш відома як М'ята, є популярною українською співачкою, яка останнім часом часто радує шанувальників рецептами смачних страв, нарівні з Володимиром Ярославським.

А до цього наш портал повідомляли про те, що Клопотенко не розуміє, що потрібно зростаючому організму, і пропонує дітям їсти суп з яблук.