У соціальній мережі розмістили дуже радісну новину для всіх фанатів Джонні Деппа. Стало відомо, що відомий актор знову повернеться на більше екрани.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "spletnik" в Instagram.

"Джонні Депп повернеться на великі екрани в ролі короля Людовика XV. Подробиці-на сайті @spletnik_ru. #spletnik #spletnikru", - підписаний пост в соціальній мережі.

Важливо помітити, що така новина може виявитися справжнім сюрпризом для шанувальників легендарного актора. Після скандальних подій, які розвинулися навколо Джонні Деппа, він пішов у тінь. Однак тепер великий актор знову покаже себе на великих екранах у всій красі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нова фотосесія Джонні Деппа, скріншот: Instagram
Нова фотосесія Джонні Деппа, скріншот: Instagram

Численні фанати зірки не змогли утримати своїх емоцій і почали писати відгуки під публікацією.

Джонні Депп//www.instagram.com/johnnydeppofficial
Джонні Депп//www.instagram.com/johnnydeppofficial

"Повернення короля", "відмінно, хороший мужик", "поверніть його добре ім'я!!!! Він приголомшливий!", "Ну, нарешті!", "ХТІ чорти нехай повернуть його в роль Гріндевальда", "ну слава Богу! А то зовсім защемили хлопчиська! Таке відчуття, що його найяскравіший талант комусь встав як кістка в горлі! І пішло-поїхало... Девуля знайшлася, вся така жертва-пережертва, а потім пішли далі колупати... У роду короля-це прям знаково! Амбициозненько! Рада за нього! Таких персонажів не так багато, щоб їх так нещадно гасити", "Супер!", "буду дивитися не відводячи очей про лайкаю скрізь де побачу цей фільм ..хоч якось підтримаю, новина", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Коментарі на пост "spletnik" в Instagram
Коментарі на пост "spletnik" в Instagram

Нагадаємо, що у соціальній мережі спливли нові подробиці про звинувачення Джонні Деппа.