Відомий український продюсер, реп-виконавець та чоловік Насті Каменських Потап похизувався новим фото зі зйомок популярного талант-шоу "Голос країни".

Потап має чимало шанувальників, саме тому він намагається часто тішити їх новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з професійного та особистого життя на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1.9 мільйона осіб.
Цього разу Потап, який у новому сезоні "Голос країни" став одним з тренерів поділився фото зі зйомок. На опублікованому знімку продюсер сидить у своєму кріслі, показуючи жест рукою. Потап вирішив одягнути білу футболку та чорний костюм з конваліями. Родзинкою його образу став чорний капелюх.

Фото зі сторінки Потапа
Фото зі сторінки Потапа

"Найзнаменитіша франшиза в телевізійному світі", - так він підписав своє фото, маючи на увазі "Голос країни".

Відданим фанатам Потапа сподобалося його нове фото, саме тому вони прийнялися залишати для нього десятки компліментів у коментарях. Деякі навіть зазначили, що співак помолодшав.

"Досі не можу натішитися вашому поверненню в голос! 🥺❣️", "Потап помолодшав!👍", "Потап дуже хороша людина! Супер, Молодець", "Легендарний тренер 👏", "Красивий 🔥", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, суддя з "Голос країни" Потап натякнув, кого любить більше - Каменських чи їжу: відповідь вас здивує. Популярний репер став новим суддею шоу "Голос країни".

Також Знай писав, Настя Каменських на відпочинку з Потапом прийняла дивну позу: "П'ятачок замість носа і рука двометрова".

Раніше Знай повідомляв, Настуся - миленька, а Потап - "дід"? Каменських одним кадром показала різницю у віці з чоловіком - з роками все помітніше