Alyona Alyona підняла питання чоловіків-підкаблучників. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська реперша Олена Савраненко, яка виступає під псевдонімом Alyona Alyona, активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram, на яку підписано близько 396 тисяч фоловерів. Вона часто радує свою аудиторію свіжими фото і відео з особистого і творчого життя, а іноді ділиться цікавими міркуваннями.

25 січня дівчина опублікувала пост, в якому розповіла про поняття підкаблучник. Вона зазначила, що в суспільстві до різних людей застосовується дане поняття. Підкаблучниками називаються і ті, у кого в родині жінка панує і ті чоловіки, які просто шанобливо ставляться до подружжя і цінують їх більше друзів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також вона зазначила, що не схвалює коли жінки роблять з чоловіків підкаблучників.

"Є жінки, які обожнюють підкорювати чоловіків, робити їх пухнастими котиками, які використовують всі їхні примхи. Від будь-якого змаху пальчика цієї жінки чоловік має приносити їй все на тарілочці з золотою облямівкою. В моєму розумінні здорових стосунків та здорового суспільства така ситуація - не ок. Супер властні жінки просто ламають чоловіків, очікуючи потім від них мужності, щоб поруч із собою бачити справжнього самця",- зазначила вона.

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona знову роздяглася і заговорила про страшну хворобу

Як повідомляв "Знай.ua", Джамала зізналася в коханні відразу трьом чоловікам: "Я сподіваюся..."

Знай.ua писав, Джамала розповіла про свої химерні бажання: "Я так люблю ці маленькі штучки"